Nominering till Götapriset

Dåligt med bloggande nu, men under gårdagen kom ytterligare ett arbetsrelaterat glädjeämne att förgylla min dag. Borås Stad är nominerade till Götapriset (visserligen bland 51 bidrag men det var 378 inskickade bidrag från början) för sin aktiva satsning på kommunikation genom sociala medier. Har faktiskt varit delaktig i nomineringar för Götapriset två gånger tidigare, men utan vinnande framgång tyvärr. Vet inte riktigt vad det säger? Lägg ner och släpp det? eller kanske en, två, tre…. tredje gången gillt?

GötaPriset, delas ut till Sveriges bästa utvecklingsprojekt i offentlig sektor. En jury belö­nar bästa projekt med GötaPriset och 150 000 kr. Ytterligare 150 000 kr fördelas på 3–5 projekt som får hedersomnämnanden. Prisceremonin äger rum på Kvalitetsmässans invigningsgala på GöteborgsOperan den 15 november 2011.

Nej jag hyser inga stora förhoppningar, men det är roligt när satsningar man brinner för uppmärksammas, särskilt inom kvalitets- och utvecklingsområdet. Det är ju en otroligt mängd projekt att ”tävla” emot och väldigt brett spann på inriktningarna men självklart finns ytterligare ett (med visst förbehåll för att det kan finnas fler som jag inte uppmärksammat) nominerat bidrag med inriktning på sociala medier. Givetvis är det Mattias (@kommunchef) , kommunchef i Katrineholms kommun med visa tankar om ”Sociala medier för effektiv kommunikation” som han också bloggar om här. Mattias är som vanligt godhjärtad och ödmjuk och önskar Borås lycka till (men inte för mycket, kan jag ana).

Speciellt glad blir jag också att se att Borås Stad är med. Extragrattis, jag håller på er 😉

Borås Stads bidrag finner du här. Så nu återstår att skriva ett mer omfattande bidrag i uppsatsform och hålla tummarna för att det blir en givande mässa i november då Götapriset är en del av Kvalitetsmässan i Göteborg. Om inte annat får man lyssna på spännande projekt, presentera Borås Stads tankar och träffa Mattias.

Annonser

Om kihlanders

Kommunikatör på Borås Stad. Pappa, hundägare times two.
Det här inlägget postades i Politik, sociala medier, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nominering till Götapriset

  1. Mattias Jansson skriver:

    Jag framhåller alltid Borås och precis som jag misstänker att du resonerar så är det så otroligt roligt att sociala medier i offentlig sektor uppmärksammas.
    Vi vill att världen ska ha våra värden, eller hur?

  2. Ping: Kommunchef kommenterar – 28 January, 2011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s